a

b

c

d

e

f

g

h

i

j

k

l

m

n

o

p

r

s

t

u

v

w

z

Kornová Kateřina

Jméno: Kornová Kateřina
Datum narození: 23.3.1967
Místo narození: Praha, ČR


Životopis

Kateřina Kornová je česká herečka, modelka, moderátorka a v současnosti podnikatelka. Vystudovala gymnázium.

Jejím prvním manželem byl zpěvák Jiří Korn, se kterým má dvě děti. Nyní je vdaná za podnikatele Jiřího Pařízka.

Filmografie

  • 1995 Playgirls 1
  • 1997 Válečný čin
  • 1997 Dark Confessions
  • 1998 Heartbreak Hotel
  • 2001 Omega Force
  • 2003 Deadly Engagemen

Ostrov Hraček

Traktor Powertrac 4x4 53x29cm, 1-3 roky