a

b

c

d

e

f

g

h

i

j

k

l

m

n

o

p

r

s

t

u

v

w

z

Kubelková Iva

Jméno: Kubelková Iva
Datum narození: 8.5.1977
Místo narození: Písek, ČR


Životopis

Iva Kubelková je česká modelka, moderátorka a herečka žijící převážně v Praze.

Většinu dětství prožila v Písku. Ve čtrnácti letech se s matkou odstěhovala do Prahy, kde dokončila soukromou střední ekonomickou školu. Poté pokračovala na vyšší odborné škole ekonomické v německém jazyce.

Ve druhém ročníku této se přihlásila do soutěže Miss ČR a stala se první ViceMiss roku 1996. Během dalších měsíců dokončila studium a začala se věnovat povinnostem vyplývajícím z vítězství v soutěži. Po dvou letech, kdy modelovala na přehlídkách a pózovala fotografům, dostala nabídku hrát divadlo ve společnosti Františka Ringo Čecha. Koncem roku 2002 ztvárnila hlavní roli ve hře Jaroslava Dobiáše Noc s modelkou.

Iva Kubelková je vícenásobná vítězka soutěže o nekrásnější česká ňadra, bývalá přítelkyně hokejisty Jaromíra Jágra a závodníka Martina Koloce. Věnuje se také malířství. V listopadu 2004 se Ivě narodila dcera Natálka a v únoru 2009 porodila své druhé dítě - dceru Karolínu.

V pondělí 1. listopadu 2004 se jí v pražské porodnici narodila dcera Natálka; otce tají. Od počátku roku 2005 se stále častěji objevuje v televizi a v bulvárním tisku. Několik týdnů se podílela na moderování populární reality show VyVolení na TV Prima. A nyní na stejnojmenné televizi ztvárňuje postavu Daniely Hartlové v seriálu Velmi křehké vztahy.

Filmografie

  • 2010 Zrcadlo
  • 2007 Velmi křehkévztahy
  • 2002 Noc s modelkou (agenturní představení)
  • 2002 Pravda o zkáze Titaniku (Čechovo prozatímně osvobozené divadlo)
  • 2001 Loupežníci na Chlumu aneb Statečná Bibiána (Čechovo prozatímně osvobozené divadlo)
  • 2000 Perníková chaloupka (Čechovo prozatímně osvobozené divadlo)
  • 1999 Dívčí válka (Čechovo prozatímně osvobozené divadlo)

Ostrov Hraček

Traktor Powertrac 4x4 53x29cm, 1-3 roky