a

b

c

d

e

f

g

h

i

j

k

l

m

n

o

p

r

s

t

u

v

w

z

Mayerová Carmen

Jméno: Mayerová Carmen
Datum narození: 11.9.1944
Místo narození: Trutnov, ČR


Životopis

Carmen Mayerová je česká herečka, manželka herce Petra Kostky a matka herečky Terezy Kostkové. Po své mamince, která pocházela z baleárského ostrova Mallorcy je španělské národnosti. Jedná se o výraznou muzikálovou herečku, bývalou dlouholetou členku hereckého souboru Městských divadel pražských, hostovala též, mimo jiné, i v Hudebním divadle v Karlíně v hlavní roli muzikálu Hello Dolly. Od roku 1991 bez stálého divadelního angažmá, hostuje pravidelně v libereckém a mladoboleslavském oblastním divadle.

Carmen Mayerová si zahrála v několika málo filmehc, lae hojně byla obsazována do televizních seriálů, např: Chalupáři, My holky z městečka,Dobrodružství kriminalistiky, Manželská tonutí, Četnické humoresky, Na lavici obžalovaných justice , Redakce, Ordinace v růžové zahradě.

Filmografie

  • 2005 Ordinace v růžové zahradě
  • 2004 Redakce
  • 1998 Na lavici obžalovaných justice 
  • 1997 Četnické humoresky 
  • 1996 Manželská tonutí
  • 1994 Sedm konviček (manželka)
  • 1992 Kačenka a strašidla (Fleischerová)
  • 1989 Dobrodružství kriminalistiky
  • 1986 My holky z městečka
  • 1984 Komediant (dáma v divadle)
  • 1983 Zámek "Nekonečno" (Brychtová)
  • 1981 Zakázaný výlet (domácí)
  • 1973 Zlá noc (Marie)
  • 1971 Tajemství velikého vypravěče (Julietta Drouletová)
  • 1971 Smrt černého krále (Zuzana)
  • 1970 Partie krásného dragouna (Braunová)
  • 1969 Směšný pán (sestra Zezulová)
  • 1968 Spalovač mrtvol (Lišková)
  • 1967 Sedm žen Alfonse Karáska
  • 1966 Jeden deň pre starú paniu (Jana

Ostrov Hraček

Traktor Powertrac 4x4 53x29cm, 1-3 roky