a

b

c

d

e

f

g

h

i

j

k

l

m

n

o

p

r

s

t

u

v

w

z

Obermaierová Jaroslava

Jméno: Obermaierová Jaroslava
Datum narození: 10.4.1946
Místo narození: Praha, ČR


Životopis

Jaroslava Obermaierová je česká herečka, oblíbená televizní a filmová diva, jenž si zahrála v desítkách českých filmů a v mnoha známých televizních seriálech. Velmi oblíbená je například jako její role Nyklová v seriálu Ulice.

Mezi její nejznámější seriálové role patří především role druhé Zemanovy manželky Blanky ve Třiceti případech majora Zemana. Dále se objevila v seriálech Byl jednou jeden dům, Tajemství proutěného košíku, My všichni školou povinní, Přítelkyně z domu smutku, Šípková Růženka, Černí baroni, Ulice, Trapasy či Škola pro život.

Zahrála si v mnoha filmech např. v Kladivu na čarodějnice, Žertu, Radúzovi a Mahuleně, Babičce, Kronice žhavého léta, Robinsonce, Dýmu bramborové natě, Což takhle dát si špenát?, Smrti stopařek, Kameňáku a dalších.

Jaroslava Obermaierová je také vyhledávanou dabérkou. Sama nejraději dabuje Whoopi Goldbergovou.
    
V současné době už spolupracuje s nadacemi podporujícími děti z dětských domovů.

Filmografie

  • 2010 Bastardi
  • 2009 Zoufalci
  • 2009 Škola pro život
  • 2009 Ach, ty vraždy!
  • 2008 Karambol
  • 2008 Svatba na bitevním poli
  • 2007 Bouřlivě s tebou
  • 2007 Crash Road
  • 2007 Hraběnky
  • 2007 Trapasy
  • 2006 Slečna Guru
  • 2006 Tajemná truhla
  • 2005 3 plus1 s Miroslavem Donutilem
  • 2005 Náves
  • 2005 Ulice (Nyklová)
  • 2004 Josef a Ly
  • 2004 Křesadlo
  • 2004 Nadměrné maličkosti: Hypnóza
  • 2004 Zlatá brána
  • 2003 Cesta byla suchá, místy mokrá
  • 2003 Černí baroni
  • 2003 Kameňák2
  • 2003 Malvína
  • 2002 Brouk v hlavě
  • 2002 Kameňák
  • 2002 Vyvraždění rodiny Greenů
  • 2002 Waterloo po česku
  • 2002 Zatracení
  • 2002 Zázračné meče
  • 2001 Ideální manžel
  • 2001 Šípková Růženka
  • 2000 Početí mého mladšího bratra
  • 2000 Zvonící meče
  • 1998 Hejkalka
  • 1998 Jezerní královna
  • 1998 Markétin zvěřinec
  • 1997 Četnické humoresky
  • 1996 Hospoda
  • 1996 O perlové panně
  • 1995 Život na zámku
  • 1994 Příběh kriminálního rady
  • 1993 Konec básníků v Čechách
  • 1992 Noc pastýřů
  • 1992 Přítelkyně z domu smutku
  • 1991 Discopříběh2
  • 1989 Dobrodružství kriminalistiky
  • 1989 Případ pro zvláštní skupinu
  • 1989 Vážení přátelé, ano
  • 1988 Druhý dech
  • 1988 Rodáci
  • 1986 Blankytná pohádka
  • 1986 Gottwald
  • 1986 Panoptikum města pražského
  • 1986 Sardinky aneb Život jedné rodinky
  • 1985 Čekání na stříbrné zvonky
  • 1985 Podivná přátelství herce Jesenia
  • 1985 Synové a dcery Jakuba skláře
  • 1984 My všichni školou povinní
  • 1984 Rumburak
  • 1984 Všichni musí být v pyžamu
  • 1983 Cizí lidé
  • 1983 Dva kluci v palbě
  • 1982 Čertovy kameny
  • 1982 Predčasné leto
  • 1981 Každému jeho nebe
  • 1981 Okres na severu
  • 1980 Hlas krve
  • 1979 Hastrmanská povídačka
  • 1979 Smrt stopařek
  • 1979 Tvář za sklem
  • 1978 Silnější než strach
  • 1978 Stôl pre štrnástich
  • 1977 Advokátka
  • 1977 Což takhle dát si špenát
  • 1977 Pyrrhovo víťazstvo
  • 1977 Tajemství proutěného košíku
  • 1977 Zlatá réva
  • 1976 Dým bramborové natě
  • 1976 Marečku, podejte mi pero!
  • 1976 Odysseus a hvězdy
  • 1976 Smrt na černo
  • 1974 30 případů majora Zemana
  • 1974 Byl jednou jeden dům
  • 1974 Ohnivý máj
  • 1974 O princi Janovi a princezně Marfušce
  • 1974 Robinsonka
  • 1974 Veselé windsorské paničky (divadlo)
  • 1973 Jakou barvu má láska
  • 1973 Josefina
  • 1973 Kronika žhavého léta
  • 1973 Tři chlapi na cestách
  • 1971 Babička I., II.
  • 1971 Dívka na koštěti
  • 1971 Chléb a písně
  • 1971 Klícka
  • 1971 Lidé na křižovatce
  • 1971 Vím, že jsi vrah...
  • 1970 Radúz a Mahulena
  • 1970 Rekviem za rytierov
  • 1969 Hvězda
  • 1969 Kladivo na čarodějnice
  • 1968 České pohádky: Pohádka o Honzovi
  • 1968 Rakev ve snu viděti...
  • 1968 Žert
  • 1967 Dita Saxová
  • 1967 Happy end
  • 1967 Klec pro dva
  • 1967 Lucerna
  • 1965 7 zabitých
  • 1965 Souhvězdí Panny

Ostrov Hraček

Traktor Powertrac 4x4 53x29cm, 1-3 roky