a

b

c

d

e

f

g

h

i

j

k

l

m

n

o

p

r

s

t

u

v

w

z

Pergnerová Tereza

Jméno: Pergnerová Tereza
Datum narození: 25.6.1974
Místo narození: Praha, ČR


Životopis

Tereza Pergnerová je česká moderátorka a zpěvačka. Studovala hudební konzervatoř, kterou nedostudovala, později, v roce 1991, začala moderovat v rádiu Golem, do roku 1994 moderovala hitparádu MC1 na ČT. Poté začala moderovat hitparádu Eso, v tomto pořadu proslavila pozdrav Čágo belo, šílenci. Eso moderovala do roku 1998. Později, po vyléčení z drogové závislosti, moderovala reality show VyVolení a moderuje pořad Rande v rádiu Frekvence 1. Jejím otcem byl skladatel Eduard Pergner. Má syna Samuela a s partnerem Jiřím Chlebečkem dceru Nathalii.

Skandály a drogy

Drogy začala brát již za svého působení v hitparádě Eso, byla slavná a bohatá. V roce 1995 natočila dokument o své první závislosti na pervitinu, později se vrátila k braní drog, k heroinu. V důsledku tohoto a nedostatku peněz nafotila porno fotografie pro časopis LEO. Později prošla několika léčebnami

Filmografie

  • 2006 Letiště
  • 1994 Akumulátor 1
  • 1994 Žiletky
  • 1992 Hřeben
  • 1991 Discopříběh 2
  • 1990 Jak s Kubou šili všichni čerti
  • 1989 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
  • 1989 Strom pohádek: Pasáček a císařova dcera

Ostrov Hraček

Traktor Powertrac 4x4 53x29cm, 1-3 roky