a

b

c

d

e

f

g

h

i

j

k

l

m

n

o

p

r

s

t

u

v

w

z

Polívková Anna

Jméno: Polívková Anna
Datum narození: 24.3.1979
Místo narození: Praha, ČR


Životopis

Anna Polivková je česká herečka, dcera herce Bolka Polívky a herečky Evelyny Steimarové - po mamince další pokračovatelka slavného hereckého rodu Steimarů. Jedná se o ženu s velkým komediálním talentem a nadáním, jež v roce 1999 po studiu na konzervatoři nejprve studovala nonverbální divadlo na HAMU, posléze odešla studovat Mezinárodní pohybové divadlo do Paříže.

Filmografie

Film

  • 2008 Vy nám taky, šéfe! (sekretářka)
  • 2008 Květy sakury
  • 2006 Účastníci zájezdu (Jolana)
  • 2005 A tou nocí nevidím ani jedinou hvězdu (Dora Němcová)
  • 2005 Restart (Marie)
  • 2004 Bolero (Ilona Fetková)
  • 1999 Návrat idiota (dívka z tanečních)

Televize

  • 1999 Hotel Herbich
  • 2005 Ordinace v růžové zahradě
  • 2005 Na stojáka
  • 2008 Soukromé pasti

Ostrov Hraček

Traktor Powertrac 4x4 53x29cm, 1-3 roky