a

b

c

d

e

f

g

h

i

j

k

l

m

n

o

p

r

s

t

u

v

w

z

Polívková Anna

Jméno: Polívková Anna
Datum narození: 24.3.1979
Místo narození: Praha, ČR


Životopis

Anna Polivková je česká herečka, dcera herce Bolka Polívky a herečky Evelyny Steimarové - po mamince další pokračovatelka slavného hereckého rodu Steimarů. Jedná se o ženu s velkým komediálním talentem a nadáním, jež v roce 1999 po studiu na konzervatoři nejprve studovala nonverbální divadlo na HAMU, posléze odešla studovat Mezinárodní pohybové divadlo do Paříže.

Filmografie

  • 2017 Policejní historky
  • 2017 Špindl
  • 2017 Špunti na vodě
  • 2017 Kapitán Exner
  • 2016 Živě z mechu
  • 2016 Pohádky pro Emu
  • 2016 Strašidla
  • 2015 Až po uši v mechu - vyp.
  • 2014 Dědictví aneb Kurva se neříká
  • 2014 Až po uši
  • 2013 Škoda lásky
  • 2013 Zločin v Posázavském Pacifiku
  • 2012 Modrý tygr
  • 2012 Probudím se včera
  • 2012 Helena
  • 2009 Stínu neutečeš
  • 2009 Šejk
  • 2009 Ženy mého muže
  • 2008 Vy nám taky, šéfe!
  • 2008 Soukromé pasti
  • 2008 Ordinace v růžové zahradě
  • 2006 Hezké chvilky bez záruky
  • 2006 Účastníci zájezdu
  • 2005 A tou nocí nevidím ani jedinou hvězdu
  • 2005 Na prahu
  • 2005 Restart
  • 2004 Bolero
  • 1999 Návrat idiota

Ostrov Hraček

Traktor Powertrac 4x4 53x29cm, 1-3 roky