a

b

c

d

e

f

g

h

i

j

k

l

m

n

o

p

r

s

t

u

v

w

z

Tomicová Pavla

Jméno: Tomicová Pavla
Datum narození: 25.6.1962
Místo narození: Karviná, ČR


Životopis

Pavla Tomicová je česká divadelní a filmová herečka.

Narodila se 25. června 1962 v Karviné. Vystudovala střední pedagogickou školu a rok učila. Přihlásila se na obor loutkářství na pražské DAMU. Už při studiu začala spolupracovat s divadlem Drak v Hradci Králové. Po dokončení studií nastoupila v tomto divadle do stálého angažmá. V tomto divadle působila jako loutkoherečka deset sezón. Režisér Vladimír Morávek jí nabídl v roce 1996 roli Milady Kotrlé ve hře Buldočina uváděné v Klicperově divadle v Hradci Králové. Po úspěchu v této roli již v tomto divadle zůstala. Má dvě děti. Manželem je herec Ondřej Malý.

Filmografie

  • 2017 Akvabely
  • 2017 Trapný padesátky
  • 2017 Četníci z Luhačovic
  • 2017 Kapitán Exner
  • 2017 Bezva ženská na krku
  • 2015 Padesátka
  • 2015 Reportérka
  • 2014 Hany
  • 2014 Škoda lásky
  • 2013 Sněžný drak
  • 2013 Gympl s (r)učením omezeným
  • 2012 Figarova svatba
  • 2012 Vánoční hvězda
  • 2010 Višňový sad
  • 2010 Comeback
  • 2010 Kriminálka Anděl
  • 2009 Hrubeš a Mareš Reloaded
  • 2009 Šejk
  • 2009 Proč bychom se netopili
  • 2008 Anglické jahody
  • 2008 Devatenáct klavírů
  • 2008 Ten třetí (divadlo)
  • 2007 Crash Road
  • 2007 Mezi stěnami
  • 2007 O život
  • 2006 Horákovi
  • 2006 Petrolejové lampy (divadlo)
  • 2005 Bazén
  • 2005 Doblba!
  • 2005 Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště
  • 2005 Rafťáci
  • 2005 Ulice
  • 2004 Snowboarďáci
  • 2003 Nuda v Brně
  • 2002 Zatracení
  • 1998 Mrtvej brouk
  • 1998 Vašek Nešika a Šikulka Šikovná
  • 1997 Četnické humoresky

Ostrov Hraček

Traktor Powertrac 4x4 53x29cm, 1-3 roky