a

b

c

d

e

f

g

h

i

j

k

l

m

n

o

p

r

s

t

u

v

w

z

Adamcová Martina

Jméno: Adamcová Martina
Datum narození: 22.4.1966
Místo narození: Ostrava, ČR


Životopis

Martina Adamcová  je česká herečka, moderátorka a producentka. Jedná se o vůbec první českou moderátorku známého televizního soutěžního pořadu Hry bez hranic (později byla vystřídána Barborou Kroužkovou a Marcelou Augustovou) a televizního pořadu Charlie talk show.


Od roku 1993 žije se svojí rodinou v Kanadě, kde působí nejen jako herečka, ale má svoji vlastní produkční společnost Cova.

Filmografie

  • 2008 Perfektní asistentka (Neana Dobra)
  • 2004 Černí baroni
  • 1996 Pasáž (prodavačka)
  • 1994 Playgirls 1. (Ája Machová)
  • 1994 Playgirls 2. (Ája Machová)
  • 1993 Nahota na prodej (Zrzka)
  • 1993 Sirény
  • 1991 Maigretův první případ
  • 1991 O těch Martinových dudách
  • 1991 Tankový prapor (četařka Babinčáková)
  • 1990 Přísahám a slibuji

Ostrov Hraček

Traktor Powertrac 4x4 53x29cm, 1-3 roky