a

b

c

d

e

f

g

h

i

j

k

l

m

n

o

p

r

s

t

u

v

w

z

Vejmělková Eva

Jméno: Vejmělková Eva
Datum narození: 4.3.1969
Místo narození: Karviná, ČR


Životopis

Eva Vejmělková je česká herečka, básnířka, scenáristka a psychoterapeutka.

Vystudovala herectví na ostravské konzervatoři a psychologii na Univerzitě Palackého v Olomouci. Kromě herectví se věnuje psychologii a práci s drogově závislými. Se svým manželem Dušanem Rapošem a s dvěma dcerami Tarou a Ritou žije v Havířově.

Filmografie

  • 1999 Fontána pre Zuzanu 3
  • 1996 Dračí srdce
  • 1996 Suzanne
  • 1996 Zázračná láska
  • 1994 Bludiště
  • 1993 Fontána pre Zuzanu 2
  • 1993 Konec básníků v Čechách
  • 1992 Kačenka a strašidla
  • 1992 Kačenka a zase ta strašidla
  • 1991 Dido - Das Geheimnis des Fisches
  • 1991 Licht der Liebe, Das
  • 1990 John
  • 1990 O Janovi a podivuhodném příteli
  • 1988 Dobří holubi se vracejí
  • 1988 Chlapci a chlapi
  • 1988 Penelope
  • 1987 Jak básníkům chutná život
  • 1987 Pávie pierko
  • 1986 Miklós Akli
  • 1985 Fontána pre Zuzanu
  • 1985 Kára plná bolesti
  • 1985 Několik životů
  • 1985 O princezně, která nesměla na slunce
  • 1985 Tvář za oknem
  • 1984 Modrá hodina

Ostrov Hraček

Traktor Powertrac 4x4 53x29cm, 1-3 roky