a

b

c

d

e

f

g

h

i

j

k

l

m

n

o

p

r

s

t

u

v

w

z

Vlasáková Lenka

Jméno: Vlasáková Lenka
Datum narození: 27.4.1972
Místo narození: Praha, ČR


Životopis

Lenka Vlasáková je často obsazovaná česká filmová a divadelní herečka.

Po gymnáziu v Praze 9 vystudovala DAMU, hostovala v Divadelním spolku Kašpar a sedm let byla v angažmá v Divadle Rokoko. Její první rolí byla Houpačka (1990) režisérky Věry Plívové-Šimkové. Mezi její velké filmové role patří Tereza z Paralelních světů a Českým lvem oceněná Lea ze stejnojmenného filmu (1997). Hrála také v mnoha televizních inscenacích a seriálech.

Filmografie

  • 2016 Jak se zbavit nevěsty
  • 2016 Lída Baarová
  • 2016 Na vodě
  • 2016 Nikdy nejsme sami
  • 2016 Případ Andrey S.
  • 2015 Labyrint
  • 2014 Hodinový manžel
  • 2014 Neviditelní
  • 2014 Piknik
  • 2014 Poslední cyklista
  • 2014 Stopy života - Zlatá mládež
  • 2013 Křídla Vánoc
  • 2012 Aplaus
  • 2012 Mimozemšťan
  • 2012 Šťastný smolař
  • 2012 Vrásky z lásky
  • 2012 Život je ples
  • 2011 Rodinka
  • 2011 Život je ples
  • 2010 Dešťová víla
  • 2010 Rodinka
  • 2010 Ženy v pokušení
  • 2009 Duše
  • 2009 Kawasakiho růže
  • 2009 Poste restante
  • 2009 Svědomí Denisy Klánové
  • 2008 Děti sledující noční vlaky
  • 2008 Trofej
  • 2008 U mě dobrý (Andula)
  • 2008 O rodičích a dětech (Dr. Nachtigal)
  • 2007 Hraběnky (Jarka)
  • 2007 Tajnosti (Lenka)
  • 2007 Pusinky (Hanka)
  • 2004 Jak básníci neztrácejí naději (sestra Ladislava)
  • 2003 Voda se šťávou (Anna)
  • 2002 Útěk do Budína (studentka Jana)
  • 2002 Hvězda života (Drahomíra)
  • 2002 Udělení milosti se zamítá (Blajerová)
  • 2001 Paralelní světy (Tereza)
  • 1998 Na lavici obžalovaných justice (Dana Vachová)
  • 1997 První a poslední
  • 1996 Lea (Lea)
  • 1994 Prima sezóna (Dáša Sommernitzová)
  • 1994 V den psa (Kateřina)
  • 1993 Zpráva pro příští století (Kateřina)
  • 1990 Houpačka (Lucie)

Ostrov Hraček

Traktor Powertrac 4x4 53x29cm, 1-3 roky