a

b

c

d

e

f

g

h

i

j

k

l

m

n

o

p

r

s

t

u

v

w

z

Voříšková Tereza

Jméno: Voříšková Tereza
Datum narození: 29.9.1989
Místo narození: Praha, ČR


Životopis

Tereza Voříšková je česká herečka. Studuje Pražskou konzervatoř, obor hudebně-dramatický. V poslední době je hojně obsazovanou herečkou. Za roli ve filmu Zemský ráj to na pohled byla nominována na Českého lva 2009 za nejlepší ženský herecký výkon ve vedlejší roli. Hraje také v seriálech, např. Místo v životě (2006) Černá sanitka (2008) nebo Kriminálka Anděl (2008). Již v roce 1998 se objevila v klipu Medvídek skupiny Lucie (album Větší než malé množství lásky).

Filmografie

  • 2016 Hlas pro římského krále
  • 2016 Modré stíny
  • 2016 Pět mrtvých psů
  • 2015 Laputa
  • 2015 Padesátka
  • 2015 Případ pro exorcistu
  • 2015 Reportérka
  • 2015 Život je život
  • 2014 Clay's P.O.V.
  • 2014 Všiváci
  • 2013 Nevinné lži
  • 2013 Rozkoš
  • 2013 Terapie II.
  • 2012 Pohřešovaný
  • 2012 Velkej Honza
  • 2011 Alois Nebel
  • 2011 Borgia
  • 2010 Znamení koně
  • 2009 Ať žijí rytíři!
  • 2009 Ctrl Emotion
  • 2009 2Bobule
  • 2009 Zemský ráj to na pohled
  • 2008 BrainStorm
  • 2008 Černá sanitka
  • 2008 Ďáblova lest
  • 2008 Kanadská noc
  • 2008 Kriminálka Anděl
  • 2008 Než se táta vrátí
  • 2008 Peklo s princeznou
  • 2008 Soukromé pasti
  • 2008 Svatba na bitevním poli
  • 2008 Venkovský učitel
  • 2007 Bobule
  • 2007 Trapasy
  • 2006 Místo v životě
  • 2006 Ro(c)k podvraťáků
  • 2005 Rafťáci

Ostrov Hraček

Traktor Powertrac 4x4 53x29cm, 1-3 roky