a

b

c

d

e

f

g

h

i

j

k

l

m

n

o

p

r

s

t

u

v

w

z

Winterová Kateřina

Jméno: Winterová Kateřina
Datum narození: 12.2.1976
Místo narození: Benešov, ČR


Životopis

Kateřina Winterová je česká herečka a zpěvačka.

V letech 1990-1996 absolvovala hudebně-dramatické oddělení pražské konzervatoře, již během studií hrála v Divadle pod Palmovkou. V letech 1996-1998 hostovala v Klicperově divadle v Hradci Králové a v činohře Národního divadla nastudovala pohostinsky role ve dvou inscenacích (Romance pro křídlovku, Bloudění). Od roku 1998 působí ve stálém angažmá v Národním divadle.

Herečka a zpěvačka Kateřina Winterová dělí svůj čas mezi své dítě, pražské Národní divadlo a skupinu Ecstasy of St. Theresa.

Filmografie

  • 2006 Krásný čas
  • 2004 Zlatá brána
  • 2003 Můj otec a ostatní muži
  • 2001 Cabriolet
  • 2000 Bohemians
  • 2000 K moři
  • 2000 Paní Mlha
  • 1998 Tunel
  • 1996 Šeptej
  • 1993 Nahota na prodej

Ostrov Hraček

Traktor Powertrac 4x4 53x29cm, 1-3 roky