a

b

c

d

e

f

g

h

i

j

k

l

m

n

o

p

r

s

t

u

v

w

z

Štěpánová Barbora

Jméno: Štěpánová Barbora
Datum narození: 13.12.1959
Místo narození: Praha, ČR


Životopis

Barbora Štěpánová je česká herečka a moderátorka. Kromě svého profesního působení se také proslavila v roce 1989 svým aktivním účinkováním ve recesisticko-humoristické Společnosti pro veselejší současnost, v roce 1990 pak také krátce působila jakožto členka týmu tehdy nově zvoleného československého prezidenta Václava Havla.

Filmografie

  • 2008 Setkání v Praze, s vraždou
  • 2006 Smutek paní Šnajdrové
  • 2005 Jak se krotí krokodýli
  • 2004 Prsten krále řeky
  • 2004 Rodinná pouta
  • 2003 Černí baroni
  • 2002 Brak
  • 2000 Cestující bez zavazadel
  • 1999 Nevěsta pro Paddyho
  • 1999 Sponzor
  • 1993 Česká soda
  • 1993 Konec básníků v Čechách
  • 1992 Pravda o zkáze Titaniku
  • 1991 Dívčí válka
  • 1989 Chlapec a pes
  • 1988 Útěk ze seriálu
  • 1987 Jak básníkům chutná život
  • 1985 Já nejsem já
  • 1985 Pětka s hvězdičkou
  • 1985 Slavné historky zbojnické
  • 1984 Ivanov (divadlo)
  • 1984 Příliš velká šance
  • 1984 Šéfe, jdeme na to!
  • 1983 Katapult
  • 1983 Tisícročná včela
  • 1982 Malý pitaval z velkého města
  • 1981 Jak svět přichází o básníky
  • 1981 Kaňka do pohádky
  • 1981 Tajemství hradu v Karpatech
  • 1980 Cukrová bouda
  • 1979 Lásky mezi kapkami deště
  • 1979 Smrt stopařek
  • 1978 Čekání na déšť
  • 1978 O statečné princezně Janě
  • 1978 Setkání v červenci
  • 1974 Hvězda padá vzhůru
  • 1972 Pan Tau a tisíc kouzel
  • 1971 Dobrodružství na Labi
  • 1971 Klíč
  • 1971 Slaměný klobouk

Ostrov Hraček

Traktor Powertrac 4x4 53x29cm, 1-3 roky