a

b

c

d

e

f

g

h

i

j

k

l

m

n

o

p

r

s

t

u

v

w

z

Šulcová Jana

Jméno: Šulcová Jana
Datum narození: 12.2.1947
Místo narození: Praha, ČR


Životopis

Jana Šulcová je česká herečka.

Po absolutoriu DAMU byla dlouholetou členkou hereckého souboru Městských divadel pražských, v současné době vystupuje s divadelním souborem Háta a hostuje v Divadle bez zábradlí. Se svým bývalým manželem hercem Oldřichem Víznerem má dvě dcery. Mezi její nejznámější filmové role patří účinkování ve známém komediálním snímku Marie Poledňákové S tebou mě baví svět, Kotva u přívozu či v televizním seriálu Nejmladší z rodu hamrů.

Filmografie

  • 2007 Opravdová láska
  • 2006 Horákovi
  • 2004 Duše jako kaviár
  • 2001 Znásilnění
  • 2000  Pravdivý příběh Antonie Pařízkové, lehké holky s dobrým srdcem
  • 1998 Na lavici obžalovaných justice
  • 1995 Trio
  • 1993 Pomalé šípy
  • 1992 Hříchy pro pátera Knoxe
  • 1992 Náhrdelník
  • 1991 Co teď a co potom?
  • 1991 Dno
  • 1991 Milostivé léto
  • 1991 Přes padací mosty
  • 1990 Dětinské hry dospělých
  • 1990 Súkromné životy
  • 1989 Dobrodružství kriminalistiky
  • 1986 Dobré světlo
  • 1986 O lesním království
  • 1986 Operace mé dcery
  • 1984 Fešák Hubert
  • 1984 Imilla
  • 1984 My všichni školou povinní
  • 1984 Oldřich a Božena
  • 1984 V bludisku pamäti
  • 1983 Hořký podzim s vůní manga
  • 1982 Portrét
  • 1982 S tebou mě baví svět
  • 1980 Ako listy jedného stromu
  • 1980 Kotva u přívozu
  • 1980 Poeta
  • 1980 Romaneto
  • 1979 Dnes v jednom domě
  • 1979 Moment kritického zaťaženia
  • 1979 Postavení mimo hru
  • 1979 Theodor Chindler - Die Geschichte einer deutschen Familie
  • 1978 Hrozba
  • 1977 Já zůstanu věrný
  • 1977 Proč nevěřit na zázraky
  • 1977 Tajemství proutěného košíku
  • 1976 Ostrov stříbrných volavek
  • 1975 Nejmladší z rodu Hamrů
  • 1974 Byl jednou jeden dům
  • 1974 Hvězda padá vzhůru
  • 1974 Ohnivý máj
  • 1974 Poslední ples na rožnovské plovárně
  • 1974 Princ Chocholouš
  • 1972 My, ztracený holky
  • 1972 Půlnoční kolona
  • 1972 Smrt si vybírá
  • 1971 Chléb a písně
  • 1971 Nemaluj si čerta na zeď
  • 1971 Otcové a děti
  • 1971 Pět mužů a jedno srdce
  • 1971 Slaměný klobouk
  • 1970 Alexandr Dumas starší
  • 1970 Dlouhá bílá nit
  • 1970 Hlídač
  • 1970 Manon Lescaut
  • 1970 Partie krásného dragouna
  • 1970 Šest uprchlíků
  • 1970 Velká neznámá
  • 1969 Eduard a Bůh
  • 1969 Houslista
  • 1968 Hříšní lidé města pražského
  • 1968 Křesadlo
  • 1968 Kulhavý ďábel
  • 1968 Spalovač mrtvol
  • 1968 Těch několik dnů...
  • 1968 Umění milovati De arte amatoria

Ostrov Hraček

Traktor Powertrac 4x4 53x29cm, 1-3 roky