a

b

c

d

e

f

g

h

i

j

k

l

m

n

o

p

r

s

t

u

v

w

z

Švabíková Zdenka

Jméno: Švabíková Zdenka
Datum narození: 28.6.1912
Místo narození: Uherský Brod, ČR


Životopis

Zdenka Švabíková byla česká herečka, první manželka spisovatele Františka Kožíka, účinkující v rozhlasovém vysílání Verda Stacio.

Filmografie

  • 1976 Paleta lásky
  • 1959 Letiště nepřijímá
  • 1959 Probuzení
  • 1954 Na stříbrném zrcadle
  • 1953 Tajemství krve
  • 1951 Mikoláš Aleš
  • 1949 Revoluční rok 1848

Ostrov Hraček

Traktor Powertrac 4x4 53x29cm, 1-3 roky