a

b

c

d

e

f

g

h

i

j

k

l

m

n

o

p

r

s

t

u

v

w

z

Švormová Libuše

Jméno: Švormová Libuše
Datum narození: 23.8.1935
Místo narození: Praha, ČR


Životopis

Libuše Švormová je česká herečka. Po absolutoriu DAMU byla prakticky po celý život členkou hereckého souboru Městských divadel pražských coby jedna z ženských hereckých hvězd souboru.

Filmografie

  • 2009 Hodinu nevíš...
  • 2008 Soukromé pasti
  • 2007 Hraběnky
  • 2007 Muž a stín
  • 2005 Ulice
  • 2004 Pojišťovna štěstí
  • 2001 Duch český
  • 2000 Český Robinson
  • 1997 Čas jeřabin
  • 1995 Dva pokoje ve Versailles
  • 1995 Život na zámku
  • 1992 Hříchy pro pátera Knoxe
  • 1991 Osudné dveře
  • 1989 Trezor
  • 1988 Bronzová spirála
  • 1987 O nejchytřejší princezně
  • 1986 Vděčná zvířátka
  • 1985 Bylo nás šest
  • 1985 Jako jed
  • 1985 Jamamba
  • 1985 Nevěsta / Tchyně
  • 1985 Odyssea
  • 1985 Zátah
  • 1983 Pod nohama nebe
  • 1982 Kočka
  • 1981 Pozor, vizita!
  • 1980 Nezralé maliny
  • 1979 Dnes v jednom domě
  • 1979 Jak rodí chlap
  • 1979 Kam nikdo nesmí
  • 1979 Lásky mezi kapkami deště
  • 1979 Postavení mimo hru
  • 1977 Adéla ještě nevečeřela
  • 1977 Jak se budí princezny
  • 1977 Tichý Američan v Praze
  • 1976 Bouřlivé víno
  • 1976 Léto s kovbojem
  • 1976 Marečku, podejte mi pero!
  • 1976 Paleta lásky
  • 1976 Smrt mouchy
  • 1974 30 případů majora Zemana
  • 1974 Byl jednou jeden dům
  • 1974 Egyptologové
  • 1974 Hvězda padá vzhůru
  • 1974 Případ mrtvého muže
  • 1974 V každém pokoji žena
  • 1973 Milenci v roce jedna
  • 1973 Tři nevinní
  • 1973 Známost sestry Aleny
  • 1972 Aféry mé ženy
  • 1972 Podezření
  • 1971 Dobrodružství na Labi
  • 1971 Romeo a Julie na konci listopadu
  • 1970 Kouzelný dům
  • 1970 Nahota
  • 1969 Charleyova teta
  • 1968 Ohlédnutí
  • 1967 Jak se krade milión
  • 1967 Kinoautomat: Člověk a jeho dům
  • 1966 Vražda po našem
  • 1962 Černá dynastie
  • 1961 Jarní povětří
  • 1961 Kohout plaší smrt
  • 1961 Reportáž psaná na oprátce
  • 1960 Vyšší princip
  • 1959 Dům na Ořechovce
  • 1959 Pět z milionu
  • 1959 Probuzení
  • 1959 Život pro Jana Kašpara

Ostrov Hraček

Traktor Powertrac 4x4 53x29cm, 1-3 roky