a

b

c

d

e

f

g

h

i

j

k

l

m

n

o

p

r

s

t

u

v

w

z

Doleželová Jana

Jméno: Doleželová Jana
Datum narození: 23.6.1981
Místo narození: Šumperk, ČR


Životopis

Jana Doleželová je Miss ČR roku 2004 a doktorka farmacie. Za svůj největší úspěch považuje obhajobu rigorózní práce na vysoké škole.

Do 16 let žila v Uničově. Po ukončení Střední zdravotnické školy v oboru Farmaceutický laborant v Olomouci studovala na Farmaceutické fakultě Univerzity Karlovy v Hradci Králové, studium ukončila 28. června 2004 v pražském Karolinu. 17. 4. zvítězila ve finále soutěže Miss ČR 2004 a získala titul Miss televizních diváků. V listopadu 2004 reprezentovala Českou republiku na světové soutěži Miss World 2004. Při finále této soutěže dne 4. 12. byla vybrána mezi TOP 15 nejkrásnějších dívek. Na Miss World měla na sobě bílé šaty od proslulé návrhářky Beaty Rajské[4]. V květnu 2005, po obhajobě rigorozní práce, získala také akademický titul Dokorka farmacie. V prosinci roku 2006 reprezentovala Českou republiku na soutěži Miss Queen of the Year konané v Kuala Lumpur v Malajsii. Získala titul Miss Perfect body, Miss Eyewear beauty a také hlavní titul Miss Tourism Cosmopolitan International. V roce 2008 se chtěla vrátit ke své původní profesi, farmacii. Od 1. listopadu 2008 soutěží společně s Michalem Necpálem v televizní taneční soutěži Star Dance III.

Moderovala několik společenských večerů. Zahrála si v povídkách 3+1 s Miroslavem Donutilem a v epizodní roli ve filmu Bestiář, ve filmu Svatba na bitevním poli, a v pohádce Peklo s princeznou.

Filmografie

  • 2009 Veni, vidi, vici...
  • 2008 Peklo s princeznou
  • 2008 Svatba na bitevním poli
  • 2007 Světla pasáže
  • 2006 Bestiář
  • 2005 Dobrá čtvrť
  • 2004 Miss World2004

Ostrov Hraček

Traktor Powertrac 4x4 53x29cm, 1-3 roky