a

b

c

d

e

f

g

h

i

j

k

l

m

n

o

p

r

s

t

u

v

w

z

Janečková Kateřina

Jméno: Janečková Kateřina
Datum narození: 1984
Místo narození: Šumperk, ČR


Životopis

Kateřina Janečková je česká divadelní a filmová herečka. První televizní roli si zahrála již v jedenácti letech v seriálu Když se slunci nedaří. Později ztvárnila roli Marie v povídce Štědrý večer v Kytici.

Hlavní popularitu ovšem získlala díky seriálům televize Prima. Nejdříve si zahrála Petru ve Velmi křehkých vztazích a momentálně září jako ošklivka Katka ve stejnomeném serálu.

V roce 2007 si zahrála v dramatu Všichni do jednoho, v krátkometrážním filmu Miluješ mě? (2007), v dramatu Špatné myšlenky(2009) a v seriálu Proč bychom se netopili (2009).

Kateřinu můžete též vidět v divadle - je členkou Divadla na Zábradlí, kde hraje v inscenacích Tango a Jakub a jeho pán.

Filmografie

  • 2009 Proč bychom se netopili
  • 2009 Špatné myšlenky
  • 2008 Ošklivka Katka
  • 2007 Miluješ mě?
  • 2007 Proč bychom se netopili
  • 2007 Velmi křehké vztahy
  • 2007 Všichni do jednoho
  • 2005 Náves
  • 2007 Restaurace U Prince
  • 2007 This Is Not a Picture
  • 2004 Rodinná pouta
  • 2003 Kobova garáž
  • 2000 Kytice
  • 1996 Ruth
  • 1995 Když se slunci nedaří

Ostrov Hraček

Traktor Powertrac 4x4 53x29cm, 1-3 roky