a

b

c

d

e

f

g

h

i

j

k

l

m

n

o

p

r

s

t

u

v

w

z

Partyšová Gábina

Jméno: Partyšová Gábina
Datum narození: 9.6.1968
Místo narození: Brno, ČR


Životopis

Gabriela Patryšová je česká zpěvačka, herečka a moderátorka. Vystudovala soukromé brněnské gymnasium. Již od útlého věku navštěvovala hodiny zpěvu, klavíru a hudební nauky. Od devíti let dabovala dětské role.

V patnácti letech pak vyhrála konkurz do hudebního pořadu ČT 1 - Jak se rodí hvězdy, kde uspěla a později u hudebního vydavatelství MONITOR - EMI vydala své první album  Gabriela - Hledej lásku.

Moderovala pořad Souvislosti pro ČT 1, poté byla moderátorkou brněnského Radia Krokodýl. V roce 2002 se stala pod pseudonymem REBEKA  moderátorkou televizní hitparády ESO na TV NOVA

V roce 2001 vyšlo její druhé album REBEKA - Mý druhý já a v rove 2004 třetí album REBEKA - Flash. V roce 2007 vydala své čtvrté album GABRIELA 2007 a navrátila sek původnímu uměleckému jménu Gabriela. 

V anketě Český slavík 2003 se stala Objevem roku a mezi zpěvačkami se umístila na 8. místě.

V současnosti moderuje společenské a firemních akce. Je radaktorkou dvojstrany o módě ve společenském časopise Rytmus života.

Gabriela Partyšová se provdala za Josefa Koktu, kterému 14.12.2007 porodila syna Kristiána.

Filmografie

  • 2009 Vyprávěj!
  • 2006 Prachy dělaj člověka
  • 2005 Experti
  • 2005 Holka od Červený řeky
  • 1997 Četnické humoresky

Ostrov Hraček

Traktor Powertrac 4x4 53x29cm, 1-3 roky