a

b

c

d

e

f

g

h

i

j

k

l

m

n

o

p

r

s

t

u

v

w

z

Benešová Lucie

Jméno: Benešová Lucie
Datum narození: 18.8.1974
Místo narození: Praha, ČR


Životopis

Lucie Benešová je česká herečka. Poprvé před kamerou stála v roce 1985 ve filmu Zastihla mě noc. V roce 2007 si zahrála ve filmu Bobule Tomáše Bařiny. Ovšem asi nejvíce popularity získala za své role v seriálech Ordinace v růžové zahradě a Horákovi. Před časem moderovala pořad na TV Nova PRÁSK! Svůj hlas často propůjčuje také v dabingu.

Lucie je nyní provdaná za herce Tomáše Matonohu, se kterým vychovává syna Štěpána a osvojenou dceru Sáru. Z prvního manželství s hercem Filipem Blažkem má syna Luciána.

Filmografie

  • 2014 Vinaři
  • 2012 Gympl s (r)učením omezeným
  • 2012 Polski film
  • 2012 Život je ples
  • 2010 Alma
  • 2009 Partie šachu
  • 2008 Bobule
  • 2008 Kriminálka Anděl
  • 2008 Ošklivka Katka
  • 2007 Láska In Memoriam
  • 2006 Horákovi
  • 2006 Ro(c)k podvraťáků
  • 2006 To nevymyslíš
  • 2005 Ordinace v růžové zahradě
  • 2005 Povodeň
  • 2005 Sametoví vrazi
  • 2004 Nadměrné maličkosti: Muž, kterého chtějí
  • 2004 On je žena!
  • 1995 Klekání zvoníme
  • 1994 V erbu lvice
  • 1994 Tři Alberti a slečna Matylda
  • 1994 Vekslák aneb Staré zlaté časy
  • 1993 Peklo v řetězech II
  • 1991 Panenka s porcelánovou hlavičkou
  • 1989 Blázni a děvčátka
  • 1988 Horká kaše  
  • 1987 Náhodou je príma!
  • 1985 Zastihla mě noc

Ostrov Hraček

Traktor Powertrac 4x4 53x29cm, 1-3 roky