a

b

c

d

e

f

g

h

i

j

k

l

m

n

o

p

r

s

t

u

v

w

z

Kubařová Veronika

Jméno: Kubařová Veronika
Datum narození: 1.6.1987
Místo narození: Rakovník, ČR


Životopis

Veronika Kubařová je česká herečka. Vystudovala herectví na Pražské konzervatoři. Jedním z absolvenstkých představení v Divadle Konzervatoře byla Kytice Jiřího Suchého, díky které získala možnost hrát v divadle Semafor. Po absolvování konzervatoře se ale její stálou scénou stalo Městské divadlo v Mladé Boleslavi, v Semaforu však stále hostuje.

Svou první roli ztvárnila ve filmu Stříbrná vůně mrazu (2005). V tom samém roce si zahrála i ve veleúspěšném snímku Rafťáci. Za roli ve filmu Dívka a kouzelník získala cenu pro Televizní objev roku 2009. Dalším snímkem ve kterém se objevila je komedie Ženy v pokušení (2009).

Filmografie

  • 2016 Na vodě 2
  • 2015 Všechny moje lásky
  • 2014 Mazalové
  • 2014 Stopy života - Na plný úvazek
  • 2014 Tři bratři
  • 2014 10 pravidel jak sbalit holku
  • 2013 Cirkus Bukowsky
  • 2013 Duch nad zlato
  • 2013 Nevinné lži
  • 2013 Škoda lásky
  • 2012 Můj vysvlečenej deník
  • 2011 Dědeček automobil
  • 2011 Lidice
  • 2011 Westernstory
  • 2009 Ženy v pokušení
  • 2008 Herbert v ringu
  • 2008 Dívka a kouzelník
  • 2007 Nejkrásnější hádanka
  • 2006 100 + 1 princezna
  • 2006 Dlouhá kaše
  • 2006 Místo v životě
  • 2006 To horké léto v Marienbadu
  • 2005 Rafťáci
  • 2005 Stříbrná vůně mrazu

Ostrov Hraček

Traktor Powertrac 4x4 53x29cm, 1-3 roky