a

b

c

d

e

f

g

h

i

j

k

l

m

n

o

p

r

s

t

u

v

w

z

Ondrouchová Zuzana

Jméno: Ondrouchová Zuzana
Datum narození: 20.3.1950
Místo narození: Praha, ČR


Životopis

Zuzana Ondrouchová se na filmovém plátně objevila poprvé jako šestiletá v dětském filmu Honzíkova cesta (1956). Pravidelněji začala natáčet od konce padesátých let. Zahrála si ve filmech Probuzení (1959), Osení (1961), Táto, sežeň štěně! (1964) nebo Vrah skrývá tvář (1966). Hlavní roli si zahrála v komedii Dívka se třemi velbloudy (1967). V televizi si zahrála například v seriálech Pan Tau (1969) a Byl jednou jeden dům (1974). Svou poslední filmovou roli si zahrála v komedii Jindřicha Poláka Zítra vstanu a opařím se čajem (1977). Zemřela předčasně ve věku 28 let.

Filmografie

  • 1978 Ve znamení Merkura
  • 1978 Zamřížované zrcadlo
  • 1977 Blaťácká povídačka
  • 1977 Zítra vstanu a opařím se čajem
  • 1976 Boty plné vody
  • 1975 Osvobození Prahy
  • 1975 Profesoři za školou
  • 1974 Byl jednou jeden dům
  • 1972 Pan Tau a taxikář
  • 1970 Kateřina a její děti
  • 1970 Za ranních červánků
  • 1969 Pan Tau
  • 1967 Dívka s třemi velbloudy
  • 1966 Poklad byzantského kupce
  • 1966 Vrah skrývá tvář
  • 1964 Kdyby tisíc klarinetů
  • 1964 Táto, sežeň štěně!
  • 1961 Malý Bobeš
  • 1961 Pohled do očí
  • 1960 Osení
  • 1959 Prázdniny v oblacích
  • 1959 Probuzení
  • 1959 Zpívající pudřenka
  • 1959 Život pro Jana Kašpara
  • 1956 Honzíkova cesta

Ostrov Hraček

Traktor Powertrac 4x4 53x29cm, 1-3 roky