a

b

c

d

e

f

g

h

i

j

k

l

m

n

o

p

r

s

t

u

v

w

z

Pogodová Sandra

Jméno: Pogodová Sandra
Datum narození: 16.4.1975
Místo narození: Olomouc, ČR


Životopis

Pogodová Sandra studuje pražskou konzervatoř. Její první filmová zkušenost přišla v roce 1992, kdy si v krimikomedii Jaroslava Soukupa Kamarád do deště II – Příběh z Brooklynu (1992) zahrála „ošklivku“, která jde po Michalovi (Sagvan Tofi) „jako blázen“. Následovala postava Fagot v Jakubiskově Nejasné zprávě o konci světa (1997). Dále to pak bylo několik rolí v televizních filmech, inscenacích a seriálech. Režisér Juraj Jakubisko ji svěřil i roli Kleopatry v hořké komedii o hledání lásky za každou cenu ve snímku Post Coitum (2004) nebo epizodní roličku v historickém velkofilmu Bathory (2008). V roce 2008 spolupracovala na filmu Vladimíra Drhy Anglické maliny (2008), příběhu o lásce, tancích a národní povaze, který se odehrává na pozadí událostí z 21. srpna 1968.

Filmografie

  • 2009 Líbáš jako Bůh
  • 2008 Anglické jahody
  • 2008 Bathory
  • 2007 Velmi křehké vztahy
  • 2005 Bazén
  • 2004 Post Coitum
  • 2003 Černí baroni
  • 2002 Pátek čtrnáctého
  • 2001 Takový slušný člověk
  • 2000 Politik a herečka
  • 1997 Nejasná zpráva o konci světa
  • 1993 Zpráva pro příští století
  • 1992 Kamarád do deště II - Příběh z Brooklynu

Ostrov Hraček

Traktor Powertrac 4x4 53x29cm, 1-3 roky