a

b

c

d

e

f

g

h

i

j

k

l

m

n

o

p

r

s

t

u

v

w

z

Srncová Barbora

Jméno: Srncová Barbora
Datum narození: 5.8.1969
Místo narození: Praha, ČR


Životopis

Herečka a v současné době i malířka Barbora Srncová vystudovala Státní konzervatoř v Praze. Jako malá účinkovala v televizních pořadech pro děti. Její první filmovou rolí byla Katka ve Smyczkově dětském filmu Jako zajíci (1982). Potom se objevila v dalším filmu Nemocný bílý slon (1990) nebo v pohádce Lotrando a Zubejda (1997). Karel Smyczek se stal takovým Bářiným "dvorním režisérem", protože v jeho filmech ztvárnila hodně rolí, včetně té nejslavnější - Rampepurdy v seriálu Bylo nás pět (1994). Jako služka se mihla v historickém filmu Ludvíka Ráži V erbu lvice (1995). Titulní roli ji svěřil i režisér Otakar Kosek v lehce nemravném příběhu dvou studentek Sedmé nebe (1988). Bára Srncová ztvárnila i řadu rolí pro televizi.

Filmografie

  • 2005 Dobrá čtvrť
  • 2000 Policejní pohádky strážmistra Zahrádky
  • 1998 Múza
  • 1998 Vše pro firmu
  • 1996 Draculův švagr
  • 1995 Když se slunci nedaří
  • 1995 Růženo!
  • 1994 Bylo nás pět
  • 1994 To hezké růžové
  • 1994 V erbu lvice
  • 1992 Sněhurka
  • 1991 Maigretův první případ
  • 1989 Dobrodružství kriminalistiky
  • 1989 Utopím si ho sám
  • 1988 Každá Emma má lásku  
  • 1987 Počkej si na bílé štěstí
  • 1987 Sedmé nebe
  • 1984 Honza a tři zakleté princezny

Ostrov Hraček

Traktor Powertrac 4x4 53x29cm, 1-3 roky