a

b

c

d

e

f

g

h

i

j

k

l

m

n

o

p

r

s

t

u

v

w

z

Ahrens Mariella

Jméno: Ahrens Mariella
Datum narození: 2.4.1969
Místo narození: Petrohrad, Rusko


Životopis

Mariella Ahrens je německá herečka. Vystudovala hereckou školu Der Kreis v Berlíně.

Je dcerou německého počítačového specialisty a bulharské oční lékařky. 

Provdala se v New Yorku za Patricka von Faber-Castella, kterému porodila dceru Luciu (nar. 2007). Má ještě starší dceru Isabellu (nar. 1999), jejíž otec je její bývalý přítel Dragan Banic.

Filmografie

  • 2009 So ein Schlammasel
  • 2008 Bergdoktor, Der
  • 2007 Rosamunde Pilcher - Wiedersehen am Fluss
  • 2004 Ženy ze zámku
  • 2003 Na dně propasti
  • 2002 666 - Traue keinem, mit dem Du schläfst!
  • 2002 Edgar Wallace - Das Schloss des Grauens
  • 2002 Edgar Wallace - Die vier Gerechten
  • 2002 Hra osudu
  • 2001 Duhový had
  • 2001 Polizeiruf 110 - Fliegende Holländer
  • 2000 Mädchenhandel - Das schmutzige Geschäft mit der Lust
  • 2000 Pouštní růže
  • 2000 Rosamunde Pilcher: Ve svitu ohně
  • 1998 Edgar Wallace - Die unheimlichen Briefe
  • 1998 Edgar Wallace - Whiteface
  • 1998 Pronásledovaná
  • 1997 First Love - Die große Liebe
  • 1997 Polizeiruf 110 - Heißkalte Liebe
  • 1997 Tut mir leid wegen gestern1996 Du bist nicht allein - Die Roy Black Story
  • 1996 OP ruft Dr. Bruckner - Die besten Ärzte Deutschlands
  • 1996 Starkes Team - Eins zu Eins, Ein
  • 1995 Kabel und Liebe
  • 1995 Starkes Team - Erbarmungslos, Ein
  • 1995 Westerdeich
  • 1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten

Ostrov Hraček

Traktor Powertrac 4x4 53x29cm, 1-3 roky