a

b

c

d

e

f

g

h

i

j

k

l

m

n

o

p

r

s

t

u

v

w

z

Carpani Rachael

Jméno: Carpani Rachael
Datum narození: 24.8.1980
Místo narození: Sydney, Austrálie


Životopis

Rachael Ann Carpani je australská herečka. Narodila se italskému otci Tonymu a australské matce Gael. Spolu s rodiči vyrůstala blízko Duralu.

Spojila se s hereckým agentem a byla šťastná, že dostávala menší role v televizních show a v reklamách, ale herectví nikdy nebrala vážně. Pocházela totiž z vysokoškolské rodiny, kde škola byla na prvním místě.

Studovala herectví na Australian College of Entertainment v Macquarie University a v Drama Works Drama Company. Poslední ročník přerušila, aby vzala roli Jodi Fountainové McLeodové v australském seriálu McLeodovy dcery.

Když jí nabídli tuto roli, její první reakce byla: „Jste si jistí, že máte správnou osobu?“ Řekla, že to bylo „totální vzrušení“, když zjistila, že by mohla hrát vedle Sonii Todd, která hraje její matku Meg.

Carpani také hrála v rodinné komedii Hating Alison Ashley, a objevila se v televizním seriálu All Saints.

Jejím přítelem je Matt Passmore, který také hraje v McLeodových dcerách.

Filmografie

  • 2009 Triangle
  • 2008 Scorched
  • 2007 Cane
  • 2007 Law Dogs
  • 2005 Hating Alison Ashley
  • 2001 McLeodovy dcery
  • 2000 Neotesaný detektiv
  • 1998 All Saints
  • 1988 Home and Away

Ostrov Hraček

Traktor Powertrac 4x4 53x29cm, 1-3 roky