a

b

c

d

e

f

g

h

i

j

k

l

m

n

o

p

r

s

t

u

v

w

z

Derek Bo

Jméno: Derek Bo
Datum narození: 20.11.1956
Místo narození: Long Beach, USA


Životopis

Bo Derek, vlastním jménem Mary Cathleen Collins je americká herečka a modelka, bývalá manželka režiséra Johna Dereka. Jedná se o jeden z hollywoodských sex-symbolů 80. let 20. století.

Jejím prvním filmem se stal smímek Orca z roku 1977. Za snímek "10" byla nominována na Zlatý Glóbus. Zahrála si v řadě různých filmů, v žádném z nich se nijak výrazněji neprosadila.

Filmografie

  • 2006 Fashion House
  • 2004 Destrukce systému
  • 2003 Boom
  • 2003 Nejhledanější v Malibu
  • 2002 Kentucky Derby, The
  • 2002 Pán převleků
  • 2001 Osudový zlom
  • 2001 Sluneční bouře
  • 2000 Dale\'s All Stars
  • 2000 Horror 101
  • 2000 Královna meče
  • 2000 Mrazivý strach
  • 2000 Vražda na filmovém festivalu v Cannes
  • 1998 Wind on Water
  • 1995 Tommy Boy
  • 1994 Shattered Image
  • 1993 Osudová žena
  • 1993 Sognando la California
  • 1992 Horká čokoláda
  • 1990 Duchové to dokáží
  • 1984 Bolero
  • 1981 Fantasies
  • 1981 Tarzan, the Ape Man
  • 1980 Sezóna proměn
  • 1979 10 / Kus
  • 1977 Orka zabiják

Ostrov Hraček

Traktor Powertrac 4x4 53x29cm, 1-3 roky