a

b

c

d

e

f

g

h

i

j

k

l

m

n

o

p

r

s

t

u

v

w

z

Dlouhá Barbora

Jméno: Dlouhá Barbora
Datum narození: 8.8.1960


Životopis

Barbora Dlouhá je česká herečka, animátorka a režisérka animovaných filmů.

Filmografie

Animátorka

  • 2004 Jak se muži a ženy dali dohromady
  • 2000 O zlém snu
  • 1998 Markétin zvěřinec
  • 1997 Můj táta byl…
  • 1997 Vladimír Remek byl?

Herečka

  • 2009 Na půdě aneb Kdo má dneska narozeniny?
  • 1988 Pražská pětka
  • 1988 Kopytem sem, kopytem tam

Ostrov Hraček

Traktor Powertrac 4x4 53x29cm, 1-3 roky