a

b

c

d

e

f

g

h

i

j

k

l

m

n

o

p

r

s

t

u

v

w

z

Doubravová Michaela

Jméno: Doubravová Michaela
Datum narození: 17.5.1991


Životopis

Michaela Doubravová, známá také jako Míša Doubravová je začínající česká herečka známá především ze seriálu O ztracené lásce a z televizního filmu Deník šílené manželky. Od čtyř let chodila do "Baby studia Dády Patrasové", kde dostala první příležitost se objevit před kamerou v pořadech Baby studio a Kuřátka.

V současnosti je studentkou Pražské konzervatoře.

Filmografie

  • 2009 Svědomí Denisy Klánové
  • 2005 Ordinace v růžové zahradě
  • 2001 O ztracené lásce (Honza)
  • 2001 Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko
  • 2000 Den dobrých skutků
  • 2000 Deník šílené manželky (Justýnka)

Ostrov Hraček

Traktor Powertrac 4x4 53x29cm, 1-3 roky