a

b

c

d

e

f

g

h

i

j

k

l

m

n

o

p

r

s

t

u

v

w

z

Aichmajerová Eva

Jméno: Aichmajerová Eva
Datum narození: 12.9.1978
Místo narození: Litoměřice, ČR


Životopis

Eva Aichmajerová  je česká herečka, modelka a moderátorka. Vystudovala střední pedagogickou školu se zaměřením na rodinné obory. Od svých 14 let se začala věnovat modelingu a natáčení reklam. Již během střední školy poprvé odjela do USA, avšak tato cesta nebyla jen pracovní, ale především kvůli cestování, poznávání jiné kultury a jazyka.

V roce 1997 vyhrála konkurz v Divadle Na Zábradlí na roli Seňority v komedii Jana Krause Nahniličko a od té doby v ní stále hraje, ale hra se přesídlila do divadla Kalich. Účinkovala také v muzikálu Brouci aneb Evangelium podle Beatles v Divadle Spirála na pražském výstavišti v roli Lucy.

Jako herečka se objevila především v zahraničních filmech a televizních projektech – hrála například druhou hlavní roli v kanadském pokračování seriálu Xena, který se nyní jmenuje Arianin souboj, či v americkém seriálu Immortal s Lorenzem Lamasem, ale třeba také v americké sci-fi minisérii Children of Dune (Děti planety Duna). Z české filmové tvorby hrála ve filmech Panic je nanic nebo Bolero a také ztvárnila jednu z vedlejších rolí v seriálu TV Nova Ulice.

V roce 2000 spolu s moderátorem Vítkem Havlišem moderovala pravidelný 5hodinový sobotní pořad na Radiu North Music a později se opět spolu objevovali v pořadu TV Nova Snídaně s Novou (2005 – 2006). Na TV Nova také v roce 2005 moderovala reality show Big Brother, kde v každém díle uváděla zprávy o dění ve vile. Na TV Prima uváděla pořady Extra (2006 – 2007) a Nekonečná šance (2006 – 2008). Od roku 2003 doposud moderuje na TV Óčko pořady Inbox a Stylissimo.

Eva Aichmajerová pracovala také jako hlavní produkční firmy Zipo film, kde produkčně zajišťovala natáčení reklamních spotů, foto produkcí, vernisáží apod, ale také spolupracovala na amerických velkofilmech jako třeba Affair of the Necklace a Van Helsing, kde pracovala jako office co-ordinator pro speciální efekty.

V srpnu 2009 se provdala za Reného Decastela a 5.září 2009 se jim narodil syn Michael.

Filmografie

  • 2009 Pátá žena
  • 2009 Svědomí Denisy Klánové
  • 2008 Černá sanitka
  • 2007 Trapasy
  • 2006 Prachy dělaj člověka
  • 2005 Panic je nanic
  • 2005 Ulice
  • 2004 Bolero
  • 2003 Děti planety Duna
  • 2003 Poslední oběť
  • 2002 Arianin souboj
  • 2002 Feuer, Eis und Dosenbier
  • 2002 Starfire Mutiny
  • 2001 Aféra s náhrdelníkem
  • 2001 Únik z okovů
  • 2000 Immortal, The
  • 2000 Vášeň nevinných
  • 1998 Temné zpovědi

Ostrov Hraček

Traktor Powertrac 4x4 53x29cm, 1-3 roky