a

b

c

d

e

f

g

h

i

j

k

l

m

n

o

p

r

s

t

u

v

w

z

Fišerová Markéta

Jméno: Fišerová Markéta
Datum narození: 12.2.1960
Místo narození: Kladno, ČR


Životopis

Markéta Fišerová je česká herečka. Do 80. let hrála v několika filmech (Nevěsta / Tchyně, Tvář za oknem, Poslední vlak). Je také seriálovou herečkou. První roli ztvárnila v seriálu My všichni školou povinní jako vychovatelka Ajka Šimková, dále si zahrála v seriálu Chobotnice z II.patra a Třetí patro. V roce 1986 těžce onemocněla a skončila na invalidním vozíku. Jejím manželem je Marek Eben.

Filmografie

  • 1986 Chobotnice z II.patra
  • 1986 Krajina s nábytkem
  • 1986 O štěstí a kráse
  • 1986 Veselé Vánoce přejí chobotnice
  • 1985 Nevěsta / Tchyně
  • 1985 O chamtivém strašidle
  • 1985 Princezny nejsou vždycky na vdávání
  • 1985 Pusu, pusu, pusu!
  • 1985 Třetí patro
  • 1985 Tvář za oknem
  • 1984 My všichni školou povinní
  • 1983 Pod nohama nebe
  • 1982 Obyčejná historie
  • 1982 Poslední vlak
  • 1981 Hodina života
  • 1981 Kocourek Modroočko
  • 1981 Monstrum z galaxie Arkana
  • 1980 Temné slunce
  • 1980 Útěky domů
  • 1979 Smrt stopařek
  • 1977 Řeknem si to příští léto
  • 1976 Smrt mouchy

Ostrov Hraček

Traktor Powertrac 4x4 53x29cm, 1-3 roky