a

b

c

d

e

f

g

h

i

j

k

l

m

n

o

p

r

s

t

u

v

w

z

Hrachovcová Kateřina

Jméno: Hrachovcová Kateřina
Datum narození: 10.9.1974
Místo narození: Praha, ČR


Životopis

Kateřina Hrachovcová, provdaná Kateřina Herčíková je česká herečka. Studovala na pražské konzervatoři (hudebně dramatický obor). Hostovala v divadlech Jiřího Wolkera, ABC a v divadle J. K. Tyla, kde účinkovala po dobu pěti let.

Kateřina Hrachovcová uváděla spolu s Alešem Ulmem pořad Věšák a v současné době moderuje s Vítkem Havlišem pořad Snídaně s Novou vysílaný na TV Nova. Do podvědomí diváků se zapsala především rolí Simony v úspěšném českém seriálu Život na zámku (1995).Je provadaná za zvěrolékaře Herčíka, od něhož také převzala jméno.

Filmografie

  • 2015 Andílek na nervy
  • 2015 Lovci a oběti
  • 2015 Přístav
  • 2012 Ententýky
  • 2012 Gympl s (r)učením omezeným
  • 2012 Helena
  • 2010 Cesty domů
  • 2005 Ulice
  • 2005 Revizor
  • 2005 To nevymyslíš!
  • 2004 Náměstíčko
  • 2001 O ztracené lásce
  • 1999 Vraždy a něžnosti
  • 1998 Elixír lásky
  • 1997 Hříšní lidé města brněnského
  • 1997 S tvojí dcerou ne (divadlo)
  • 1995 Život na zámku
  • 1993 O zvířetech a lidech
  • 1993 Nesmrtelná teta
  • 1992 Městem chodí Mikuláš
  • 1990 Takmer ružový príbeh
  • 1989 Strom pohádek: Dobro a zlo

Ostrov Hraček

Traktor Powertrac 4x4 53x29cm, 1-3 roky